Du är här: Biluthyrning > Tyskland > München
  |    
Biluthyrning München

Biluthyrning München

Tyskland
Share

Neue Messe München
Neue Messe München
Samtidigt som i München kan du dra nytta av din vistelse och besöka viktiga och mycket intressanta museer som BMW Museum, Deutsches Museum och Bayerisches Nationalmuseum. Lära sig mer om historia och kultur genom att se alla stadens monument som Maximilianeum. Reda på vad som är nytt i konsten att staden genom att besöka National Theatre Munich och Alte Pinakothek. Njuta i festivaler som hålls i staden som Oktoberfest. Hitta alla viktiga religiösa platser i München som Frauenkirche. Besöka de viktigaste idrotts arenor såsom Allianz Arena. Slappna av och ta så många bilder som möjligt på Marienplatz och Englischer Garten. München aussi år större utbildningscenter, med institutioner som Münchens tekniska universitet och Münchens universitet. München är känd för mässor och konferenser som hålls i Neue Messe München.

Biluthyrning i München, Tyskland är nu enklare än någonsin! Du kan kör till olika platser av staden som centrum, flygplatsen och andra områden. Hitta den typ av bil som passar dig från världens mest kända företag, såsom Alamo, Buchbinder, Europcar, Enterprise, Terstappen, Sixt, Budget, Hertz, Avis, National, Dollar, Thrifty, Auto Europe och kör runt med de bästa möjliga priser!

Platser München, Tyskland
Innerstad
Albrechtstrasse 16
Arabellastrasse 6
Denninger Strasse 116
Elisenstrasse 3
Grafingerstrasse 24A
Grafingerstrasse 24a
Ingolstadter Strasse 170
Marsstrasse 24
Moosacher Strasse 45
Nymphenburger Strasse 61
Promenadeplatz 2-6
Werner Heisenberg Allee 10
Förorter
Bogenhausen Garching bei München Germering Grünwald Ismaning Laim Milbertshofen-Am Hart Moosach Neuhausen-Nymphenburg Obergiesing Ottobrunn Pasing-Obermenzing Pullach im Isartal Ramersdorf-Perlach Schwabing Thalkirchen-Obersendling-Forstenried-Fürstenried-Solln Trudering-Riem
Flygplatser
Munich Franz Josef Strauss Augsburg
Järnvägsstationer
Munich Central
Augsburg Central
Munich East
Fröttmaning U-Bahn
Karta München, Tyskland
Närmaste platserna München, Tyskland
Karlsfeld
(13.12 km)

Unterschleissheim
(16.69 km)

Markt Schwaben
(21.95 km)

Starnberg
(23.28 km)

Fürstenfeldbruck
(25.35 km)

Wolfratshausen
(27.03 km)

Ebersberg
(29.44 km)

Holzkirchen
(29.53 km)

Grafing
(30.24 km)

Erding
(31.95 km)